Ajánlataink a termékre

 

Vidaxl 2 darab tömör tíkfa falipolc 110 x 10 x 10 cm 338261

Ország Boltja 2023 Minőségi díj III. helyezett
16 920 Ft
Ingyenes kiszállítás
Raktáron
irány a bolt »
mall.hu

Egyéb ajánlatok

 

vidaXL 2 darab tömör tíkfa falipolc 110 x 10 x 10 cm (338261)

16 920 Ft
Szállítás: max 1 hét
irány a bolt »
vidaxl.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 16 920 Ft

További termékek a kategóriából

További vidaXL termékek: vidaXL Polc

TEMPO KONDELA Noko-Singa 10 tölgy Polc 12 900 Ft-tól TEMPO KONDELA Noko-Singa 10 tölgy TEMPO KONDELA Orestes tölgy 110 Polc 9 300 Ft-tól TEMPO KONDELA Orestes tölgy 110 TEMPO KONDELA Noko-singa 10 fehér Polc 12 900 Ft-tól TEMPO KONDELA Noko-singa 10 fehér SONGMICS Fehér polc (LWS46WT) Polc 14 500 Ft SONGMICS Fehér polc (LWS46WT)
Termékleírás
Típus Fali polc
Forma Téglalap
Anyaga Fa
Kihúzható polc Nem
Szín Barna

Méretek

Szélesség 110 cm
Magasság 10 cm
Mélység 10 cm

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Ezek a falipolcok ideális választást jelentenek fürdőszobájába, nappalijába vagy hálószobájába, ahol el szeretné helyezni mindennapi kellékeit. Tömör tíkfa: A tömör tíkfa egy gyönyörű, természetes anyag. A fa természetesen, illetve kemencében volt szárítva, majd finomra lett csiszolva az elegáns megjelenés érdekében. A tíkfa rendkívüli erejéről és időjárás-állóságáról ismert. Erős váz: A faváz erős szerkezetet és stabilitást biztosít. A tíkfa tökéletes választás, ha tartós bútordarabot szeretne vásárolni. Széleskörű felhasználás: Ezek a tömör fa polcok a legtöbb lakberendezési stílushoz illenek, és az üres falakat dizájnelemekké varázsolják. Külön-külön és egyetlen nagy polcként is használhatóak. Extra tárolóhely: Ezek a függőpolcok extra tárolóhelyet kínálnak a különféle kellékek rendezett tárolásához. Megjegyzés:A falon belüli csavar(ok) és dugó(k) nem alaptartozékok. Keressen és használjon a falának megfelelő csavar(oka)t és dugó(ka)t. Ha bizonytalan, kérje szakember tanácsát. Gondosan olvassa el és kövesse a használati utasítás minden lépését. A fa gyönyörű színe és erezete darabonként változhat, így mindegyik falra szerelhető pipereszekrény egyedi, és kissé különbözik a többitől. Azt javasoljuk, hogy kezelje a terméket tíkfa olajjal vagy vízalapú felületkezeléssel a bútordarab élettartamának meghosszabbítása érdekében. Anyaga: tömör tíkfa természetes felülettelMérete (polconként): 110 x 10 x 10 cm (Ho x Szé x Ma)Összeszerelést igényel: nemA csomag tartalma:2 db fali polc Anyaga: tömör tíkfa természetes felülettelMérete (polconként): 110 x 10 x 10 cm (Ho x Szé x Ma)Összeszerelést igényel: nemA csomag tartalma:2 db fali polc

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.